Instagram Instagram Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim?

DonjuaN

Site Sahibi
Yönetici
Administrator
Kullanıcı
Instagram hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Hesabınızın çalındığını Instagram'a bildirin. Bunu, Instagram Yardım Merkezi'ndeki "Hesabım Başkasının Eline Geçti" sayfasından yapabilirsiniz.
  2. Hesabınızın çalındığını doğrulamak için Instagram'dan bir bildirim alacaksınız. Bu bildirimi aldığınızdan emin olun ve talimatları izleyin.
  3. Hesabınızın şifresini değiştirin. Bunu, Instagram Yardım Merkezi'ndeki "Şifremi Unuttum" sayfasından yapabilirsiniz.
  4. Hesabınızın güvenliğini artırın. Bunu, iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirerek ve güçlü bir şifre kullanarak yapabilirsiniz.
Hesabınızın çalındığını bildirmek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Instagram Yardım Merkezi'ne gidin.
  2. "Hesabım Başkasının Eline Geçti" sayfasını açın.
  3. "Hesabınızın çalındığını bildirmek için buraya tıklayın" bağlantısına tıklayın.
  4. Hesabınızın e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
  5. "İleri"ye tıklayın.
  6. Hesabınızın çalındığını gösteren bir kanıt sağlayın. Bu, bir polis raporu, banka ekstresi veya kredi kartı ekstresi olabilir.
  7. "Gönder"e tıklayın.
Hesabınızın çalındığını doğrulamak için Instagram'dan bir bildirim alacaksınız. Bu bildirimi aldığınızdan emin olun ve talimatları izleyin.

Hesabınızın şifresini değiştirmek için aşağıdaki adımları takip edin:

1. Instagram Yardım Merkezi'ne gidin.
  2. "Şifremi Unuttum" sayfasını açın.
  3. Hesabınızın e-posta adresini veya telefon numarasını girin.
  4. "İleri"ye tıklayın.
  5. Hesabınızın e-posta adresine veya telefon numarasına gönderilen talimatları izleyin.
Hesabınızın güvenliğini artırmak için aşağıdaki adımları takip edin:

1. İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirin. Bu, hesabınıza giriş yapmak için bir şifrenin yanı sıra bir güvenlik kodu da girmeniz gerektiği anlamına gelir. Güvenlik kodunu, telefonunuza gönderilen bir SMS mesajı veya bir güvenlik uygulaması kullanarak alabilirsiniz.
  2. Güçlü bir şifre kullanın. Şifreniz, en az 12 karakter uzunluğunda olmalı ve büyük ve küçük harfler, sayılar ve özel karakterler içermelidir.
  3. Hesabınızı düzenli olarak kontrol edin. Hesabınızda şüpheli bir etkinlik olup olmadığını kontrol etmek için düzenli olarak giriş yapın.
Instagram hesabınızı geri alma konusunda yardım almak için aşağıdaki kaynakları kullanabilirsiniz:

• Instagram Yardım Merkezi
  • Instagram Topluluğu
  • Instagram Destek Ekibi
Hesabınızı geri alma şansınızı artırmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:

• Hesabınızın çalındığını mümkün olan en kısa sürede bildirin.
  • Hesabınızın çalındığını gösteren kanıt sağlayın. Bu, bir polis raporu, banka ekstresi veya kredi kartı ekstresi olabilir.
  • Güçlü bir şifre kullanın. Şifreniz, en az 12 karakter uzunluğunda olmalı ve büyük ve küçük harfler, sayılar ve özel karakterler içermelidir.
  • İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirin. Bu, hesabınıza giriş yapmak için bir şifrenin yanı sıra bir güvenlik kodu da girmeniz gerektiği anlamına gelir.
  • Hesabınızı düzenli olarak kontrol edin. Hesabınızda şüpheli bir etkinlik olup olmadığını kontrol etmek için düzenli olarak giriş yapın.
Hesabınızı geri alamıyorsanız, Instagram destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.