![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Önerileriniz ve Şikayetleriniz Her Türlü Öneri Ve Şikayetlerinizi Yönetime Bu Bölümde Bildirebilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
Uye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Ettiği Teşekkür: 27 49 Mesajına 67 Kere Teşekkür Edildi Level: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 312 Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı: 697
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
az evvel girdiğimde 205 gündür foruma uğramadığımı söyledi sistem
tabiki şaşırtıcı olan bu değil msj larımın silinmemiş olması, diğer forumlarda uzun süre girmeyen üyenin msj larını uçururlar hemen hani çokta önemli bi iş yapmış olurlarya, tüm yetkililere tşk ediyorum ![]()
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
Level: -INF [ ]Paylaşım: NAN / -INF
|
Bizim Forumumuzda Degil msj ların silinmesi Uzun süre gelemeyen görevli arkadaşlarımız bile silinmez çok görevlimizi asker egönderdik işleri oldu gelemediler ama buraya verdikleri emeklerin hiç biri bi hiç gibi silinmedi seninkide öyle oldu arkadasım tabiki silinmez verilen emek var ayrılan zaman var burda sadece saygısızlıklar silinir sendede o asla yok biliyoruz biz tesekkkür ederiz asıl dikkatin için ne GüzeL
![]() ![]() |
||||||||||
|
|
|
#7 | ||||||||||
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 496 197 Mesajına 258 Kere Teşekkür Edildi Level: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 180 / 900 Tecrübe Puanı: 51
Rep Puanı: 24267
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Askforum Diger Forumlardan Ayırcaklı Bir Forum.Ben Hayatımda İlk Defa Bir Forumda Bu Kadar Uzun Süre Kaldım.Bir Forum Deilde Aile Burası.
..O yüzden Kimse Kimsenin Emegine Saygısızlık Yapıpta Yazılan Mesajları Silmez.Aksine Saygı Gösterilir.
![]() Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Yılmaz Güney
|
||||||||||
|
|
|
| turgudd Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
zeynep (January 12th, 2010)
|
|
|
#8 | ||||||||||
|
Level: -INF [ ]Paylaşım: NAN / -INF
|
yaa bi yürü git gökan deli ettin çıkardın beni ha
![]() |
||||||||||
|
|
|
#9 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 785
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
ayyy abk bu duruma çok sevındım ya bende okula gıtcem bı aya kadar o zamn gıremıcem okulda yanı bu kadar sık giremıcem çok sevındım......
![]()
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|