![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aşk'ı İlan Aşkinizi Burda İlan Ede Bilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
Uye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 2 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 25
Rep Gücü :
![]()
|
Merhaba arkadaslar ümizsiz ve kararsiz kaldigim icin forumlari ararstirip burayi buldum...oyuzden ilk mesajim oldugu icin bizden yararlanmak istio die yargilamayin lütfen...
Konum alisilmis biseydir... bir kiz seviyorum hemde cok... 3yil oluyo simdi ona asik olali... hersey almanyaya yeni gelmemle baslamisti... kisa birsey yazmistim o konu hakinda onu paylasmak istiorum sizinle daha acik olmasi icin... "Bir zamanlar yeni almanyaya geldigimde okula gitmek icin evden cikmistim sabahki otobüsdeydim... bikac durak sora bir kiz binmisti otobüse arkadaslariyla güle güle girmisti iceri, pembe bi sapka takiodu yüzüne ap ayri bi tatlilik veriodu... zatn acaip tatli ve cok güzel bir kizdi... o günden sora hep aklimdaydi sanki asik olmustum gibi... her sabah goriodum onu gizlice izliodum. Malesefki sagdece 1-2 kisi taniodum ozamnlar komsu cocuklarini suanki dostlarimi. Ilerleyen zamanla cevrem büyüdü ve elime onunla tanisma imkani dogmustu... Jugendzentruma (genclerin topladigi ve aktivite dolu biyer) gitmistim onunda orda olma ümidiyle, arkadaslar sayesinde onunla tanisma ümidiyle... ama gelmemisti ilk gün ve eve gitim...Yarini bekledim, ve yarin gelmisti oraya arkadaslariyla ![]() Ilerleyen zamanda iste arkadas olduk muhabet edioduk... malesefki cok talihsiz birsey olmustu ama ![]() Bir gün göl kenarinda hepbirlkte arkadaslarla bulusmustk oturuoduk cips yioduk sohbet muhabet ediodukki, o günde ona duydugum hisslerimi aciklamak istiodum ama o benden daha önce davranip bni bi kenara cekmisti ve sormustu bana eger birisiyle ciksaydim ordaki 3 kizdan hangisinle cikardim die... bende tabi tam bi saskinlikla ne diyecegimi bilmiodum büyk bi heycanla sormustum sende warmisin o 3 kizlarin arasinda die oda yok demisti... ![]() bende oyuzden bi cvp vermemistim o soruya karsi ve anlamistimki onun en iyi arkadasinin bendn hoslandigini... tabi bununda ne anlama geldigni biliodum oyuzden kendimi o günden sora daha farkli hisetmistim icimde bi üzüntü wardi ama napalim kader...bu hikaye yaklasik 2bucuk yil once yasanmisti ve 3yildir almanyadayim suanda... suandada o Melek yüzlü kizin en iyi arkadasi 2yildir mutlu mesut birisiyle birlkte.. benim olaydan bikac ay sonra yane... kismet kader iste yazili degilmis yapilcak birsey yok... Ama inaniyorumki o Kiz Dogru kiz! cok temiz kalbli cok ii vede namuslu bir kiz [blush]Zatn bu daralmis kalbimde sagdece bir kiz icin yer war, sagdece bir isim icin oda ESRA " evt arkadaslar iste o olaydan sonra onun en iyi arkadasinin bna asik oldugnu gördükden sonra bnim bi arkadasim bna aciyip o kizla bu konu hakinda konusmustu... ve bunu arkadasina yapamayacaginida aciklamisti ona cünkü öle bi olay daha gecmiste olmustu aynisi ama busefer o cikmisti o cocukla ve en iyi arkadasinin nekadr cok uzuldugnu görüpde ayrilmisti... bn baya bi cabalamistim o günden sonra arkadaslari yine devreye sokmustum onlarda kaldiginda ama nafile hic positiv bi cevap yoktu ...neyse ben bu konuyu unutmaya calisiodum sonra ama o kizi hic unutamadm... ben bu kizi hep arkadaslar arasinda övüyodum diyodum cok temiz namuslu bir kiz diye almanyada bunun gibi birisi bulunmaz diye ya o ya hicbiri demistim... ki bitane $erro arkadas ortaya cikip bnm sevdigim kiza yakinlasmaya basladi sonra... zamanla bunlarin ikisi cikmisti... benimde icim kan agliodu tabi yinede o $erroya sölemistim o kiza iyi bak dikat et diye sakin üzme üzersen bozusuruz sonra o cocuklada aram acilmisti ki umrumda degildi öle bi arkadas olmaz olsun... neyse aradan uzun zamn gecti 1.5 - 2yil gecmisti ve msn dede kontagimiz cok nadir devam ediyodu... o cocuklan yeni ayrilmislardilar ve direk konuya girmek istememistim ayip olurdu diye... sonra türkiyeye tatile gitmisti izmire ve orda baska bi cocuklan tanismisti... yasadigi yerden 200km uzaklikda oturan biriyle almanyada... bu cocuk ona güven hissi sevgi hissi herseyi nasl tadirmissa tadirmis ve kendisine asik eti cocuk bnm sevdigim kizi =( neyse tatil bitti ayrildilar birbirlerinden 2side almanyaya döndü... döndükleri gibi bu cocuk hic takmamaya basladi kizi ve yüz üstü birakdi... hic aramiyordu ve takmamaya baslamisti kizi yane anlayacaginiz yas aski yasamak istiyodu cocuk sagdece... neyse bunlar birlkte olduklari zamn bn msn de hala yazisiodum sevdigimle ve ara sira anlatiodu durumu bnde karsilk veriyodum olmaz die böle bi sacmalk sevse öle yapmazdi diye... ki cocuk harbi onu sevseydi ben onlarin ayrilmalarinida istemezdim acikcasi... ama cocuk resmen ayakda oynatiyodu kizi ( neyse bi süre sonra kiz iliskiyi bitirdi o cocukla cok üzüle üzüle.. ki tahminen halada onu seviyor bence (((...neyse ayrildi onlarda ve 1-2ay sonra sevgililer günü vardi... ben onun cok yakin bi arkadasiyla görüsüodum ve ondan bizim bisekilde bulusmamizi saglamasini istemistim... sevgililer gününde arkadasini hastaneye ziyarete gitmislerdiler onlar bnde asagda bekliyodum onlarin inmesini sonra bisekilde sagdece sevdigim kizi ve iste o arkadas asagya inmislerdi ve bni karsisnda görmüslerdiler... arkamda cicekler vardi bi kaatlan birlkte... sormustum napiosn burda hayirdir diye.. söledi arkadasi icin geldigni sonra o bna sordu sen napiyosun diye bende snin icin burdayim demistim ve cicekleri arkamdan alip ona vermistim.... sonra birazcik konustuk ve onun yine yukari cikmasi gerekdi... aksam bna msj geldi diyoduki aslinda bende sana karsi bos diilim diye... tabi ben havalarda ucuyodum ozamn cok müthis bi derecede mutluydum... iste zamnla görüsüoduk birlkte zamn gecirioduk ama nedense o cok soguk davraniyodu bana...msj atiodum ona uznca tek cevabini yolliodu sanki dvm msjlasmak istemiomus gibi yada msndede öle iste... bn soriodum ona bi sorunmu var diye oda hep yok diyodu... neyse 1.5 - 2ay sonra gercekten birseylerin dogru gitmedigi icin ona uzun bir msj atim sorununun ne oldugnu bilmk istedigm icin cünkü bni cok incitigi icin öle davranislari... sormustumda gercekten bna karsi birseyler hisediyomusun diye oda evt demisti yine ama sagdece herseyin hizlica yasanmasini istemdigni sölemisti ve birseylerin zamanindan önce yasanmasini istedigni demisti... zaman geciyo hala soguk davraniyodu... bu aradada facebookundada hep üzüntülü sarkilar linkleyip isminide üzüntülü cümlelerle tamamliyodu... yada bazi cümleler onn eski sevgilisini animsatan... sonra iste dayanamayip sordum sn hala denizimi seviyosun diye türkiyede tanistigin o cocukgu.. oda yok demisti sevmiyorum sagdece hala o konuyu atlatamadim dedi.. ara sira aklima gelince moralim bozulio yada aglama krizine girdigni sölemisti ama bnmde bu durumda bi sucum olmadigni ve bna karsi gercekten bos olmadigni sölemisti... dedm bi sorun varsa bnmle herseyi konusabilrsn her sekilde snin yaninda olurum dedim ister deniz meselesi olsun ister baska bi mesele yeterki bnmle konus bnde yardimci olmaya calisim diye... oda tmm deyip gecmisti... aradan iste 1ay daha gecti ve bna birseyler demek istedigni söylemisti... bana aslinda sevgili olarak degilde arkadasca hisslerinin oldugnu söyledi bunuda yeni farketigni.................. bu an tam bi hayalkirikligina ugramistim ve tam cöküslerdeydim... neyse aradan bi gün gecti ona bir msj atim ve gercekten kararindan eminmisin diye kararinin degsmesi icin bi ömür bekleyebilecegmide aciklamistim elimden gelen birsey varsa ne olursa yapmaya hazir oldugmu sölemistim ve eger kararin kesinsede lütfen bu msja karsi cevap yazma demistim ve bi cevap bile gelmemisti sonra.... aradan 2-3 hafta gecti ve msj atim böle olmuyo diye hic yazismioz artik ksra bkma dedim artik kontagimz olmasin demistimde dogru birsey degilmis en iyisi biz arkadas kalalim dedim ve arkadas kalmaya dvm etik iste... o msjdan sonra msnde 2-3 kere selam vermstim ona ama ondan hic birsey gelmedigi icinde sonra bnde birsey daha yazmamaya karar verdim... evt iste benimde büyük sorunum bu... elimde bir imkan varmidr arkadaslar onu bitürlü beni sevmesini saglayabilmem icin??? yane varmidir onu bitürlü bisekilde kendimi sevdirmemi saglayabilmem ??? bilmiom aklima birsey gelmiyor kararsizim ümitsizim... hep bulustugmuz yere haftada 1-2 kere gidip iciyorum ayas gibi anasini satim elimdeki kalemlende birseyler yaziyorum o gelirde buraya belki görür ümidiyle... cok bekledim onu cokda yas tüketim onun icin cünkü o ilk günden beri ona karsi cok farkli hissler icindeyim baskasinida sevemiyorum... 3yil icinde 100e yakin kiz cikmak istedi benlen kimisi model gibi kimisiside tas (yanlis anlamayin lütfn artislik cekme amacim fln hic yok) bazilariylanda denedim acikcasi belki onu unutabilrm diye belki baska bir ask beni unuturur diye o kizi ama NAFILE gözüm ondan baskasini görmüyor istemiyor... zamanla o kizlardanda tiksinmeye basladim durumu acikladim onlara, ve özür diledim tabi bu egoistce davranis icin... ama bnde cagresizim napacagmi bilmiyorumki (Biraz uzun birsey yazdim baskatürlü konuyu aciklayamadigim icin... Simdiden sagdece okuyanlar icin tskr ederim zamanlarini bunu oku***** harcadiklari icin ve bana yardimci olma niyetindekilere.. Konu Yarali tarafından (July 27th, 2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 785
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
arkadaşım sen doğru insan demişsin alınma yanlış anlama ama anlattıgına göre doğru birinie benzemıyor doğru lan bırı onla ayrılıp onla çıkmaz ne o kıyafat degıştırır gıbı sevgili değiştirmiş senıde ardan çıkarmış sanırım sırf sen kırılma üzülme diye çıkmış senınle bence o böyle hoş gönlünü hoş eden birini arıyor bulamayınca ayrılıyor dedıklerıme sakın alınma ne yapmalısın bılyormusun?ona hayatı anlaması konusunda yardımcı olmalısın sanırım o denizden baya etkılenmış bide sana bı tavsıye vereyım
ben bı kız olarak söyluyorum bunu biz kızlar çok kovalanmaktan sıkılırız kovalamayacaksın kaçacaksın o seni kovalayacak örnak vereyım lıse dönemındeyken bı çocuk vardı benımle çok ilgilenırdı benı çok düşünürdu işte sevdiğini söylerdi ne bileyım gıcık olurdum bıraz benden kaçsaydı belkı severdım onu bence sen doğru ınsanı bulmaya bka arkadaşım sevıyorum dıyorsun kalbımde tek bırı var dıyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama sana örnak vereyım orta okulda ali dıye bırıyle çıkmaya başladım tam 5 sene sürdü ilişkimiz çok güzeldı kalbıme ondan başkası gıremez dıyordum lıse bıttı askere gıttı herşey bitti bende üniye gittim şimdi o aklıma bıle gelmıyor ölürcesine sevıyorum dedıgım insan şimdi aklıma gelmıyor yanı şunu dıyorum kalbımde ondan başkasına yer yoktur deme bende öyle demiştim ama şimdi kalbimde evlenecegım ınsana kocaman bır yer var ? güçlü olmayı bilmelısın o senı sevmıyorsa onsuz yaşayacaksın güçlü olacaksın onsuzda nefes alabılırsın GÜÇLÜ OL
|
|
| iktidar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Yarali (July 29th, 2010)
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
Forumun KraliÇesİ
![]() Üyelik tarihi: May 2010
Ettiği Teşekkür: 17 8 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi Level: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 18 / 183 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 135
Rep Gücü :
![]() ![]()
|
slm öncelikle okudum ama inan yardım icin hic söylenecek birşey bulamadım
![]() |
||||||||||
|
|
|
| HazaL Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Yarali (July 29th, 2010)
|
|
|
#4 | |||||||||||
|
Uye
Ettiği Teşekkür: 2 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 25
Rep Gücü :
![]()
|
Alıntı:
de yanlis anladin ablacm bnle cikmadi hic... iste o 3ayda cikmioduk sagdece yolunda gibiydik o saniodu iste bna karsi birseyler hissetigni ama arkadascaymis göya.... ya bn yanlis anlatim yada sn yanlis anlamissin =/ o biriyle ayrilip cikmamisti yine... bikere ayrildiktan sora zatn dönmedi kimseye... o kizi iyi taniyorum ve sevgiyi öyle macera ugruna yasamak isteyn biri diil... aski kelimenin anlamiylan yasamak isteyen biri... yasim 19 daha gencim biliorum snde yasca büyüksn bnden anlasilan vede dedigin gibi ondan baskasini sevmem gibi ayaklar asinda sagdece o an bu an icin dogru diosn.. ama öle dedim cünkü öle düsünior&hissediyorum... evt unutmak lagzm güclü olmak lagzm ama ablacm denedim cok denedim aradan 3yil gecti diom vede icimden atamadm... yeni asklarla denedim olmadi... gülüsü mimikleri adeta sanki gözlerimde hep... ya anlamadim bu nedir ya.. hayatimda hic bi kizi aldatmadimda hic kimsenin duygulariyla oynamadim nie bu aciyi cekiyorum bilmiyorum... keske güclü olmak unutmak okadr kolay olsa gerek... eskiden disada yansiodu acilarim artk zamnla alistim onlari göstermemeye ve cok neseli sohbet muhabbet canlisi biriyken cok passiv birisi oldum buda aslinda bni encok üzen sey ![]() bide sunu eklemk istiom bn onun pesinden hic delicesine kosmadim onu sIkstirmamak veya sIkmamak icin, farkindaym cünkü bunalcagindan... diodu seni sevmeye calistim seni sevmek istedim ama sevemedim sni dedi bnada... herhalde bu son noktayi koymustur demektir ?? ama düsüniorumda onu bu dolayli yollarda kendimi sevdiremedim farkli bi yoldan sevdirebilrmiyim die dusuniom??... yane ona gizlice yazilar yada güller yollasam bnim kim oldugnu bilmeden onu kendimden binebzi hoslandirabilrmiyim ? vede sonra bnm oldugmu anladignda yine gidermi o duydugu hissler ? ya sacma sapan yollara basvuruom ama ise yararmiki son cagre olark ? =( Konu Yarali tarafından (July 29th, 2010 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Gücü :
|
yaralı o dedıgın olabılır sen onunla zaman geçırmeye bak süreklı gezın bı yerlere gıdın onun hoşldıgı şeylerı bırlıkte yapın bu çözum olabılır e yazın bırıyle çıkmış ayrılmış ondan öncede bırı var mış ayrılmış yanlışmı anladım
![]() ![]() unutmanın yoluda onu hıç görmeyeceksın bak ben o 5 senelık çıktıgımı 3 senedır görmuyorum geçenlerde buraya geçmiş taşınmışlardı o sırada gördum ve arkadaş gözüyle bakamadım bıle o yuzden onu unutmak i.n görmeyeceksın ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 | ||||||||||
|
Uye
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 8 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 45
Rep Gücü :
![]()
|
Bence kizi cok fazla büyütmüssün gözünde, yasadigin ask degil tutku belkide saplanti..
Onu unutamadigini söylüyosun unutmak icinde zaten cok yanlis yöntemlerler kullaniyosun. 19 yasindasin ve haftada bir iki kere icmeye gittigin yazmissin, tebrik ederim seni icmek bi isine yariyomu? Bukadar mi gücsüz ve acizsin sen? Icerek ne geciyor ki eline? Belki bi kac saatligine kafanda büyüttügün "dertlerini, acini" untuyorsun ya peki bi kac saat sonra ne oluyor? Hersey eskiye dönmüyor mu? Saglina zarar vermis oluyorsun sadece.. Onu unutman cok basit! Yapman gereken seyler; 1. Uzun bi süre kizlardan uzak dur, kendin icin, gelecegin icin biseyler yap. Esra´yi kafandan tamamen silmeden yeni bi iliskiye girme, yeni kizlarla tanisma cünkü onlari sürekli esra´yla kiyasliyacaksin, esrayi hatirlatacak hepsi ve o kizlarada yazik etmis olacaksin. 2. Eline bi kagit kalem al tabi bunlari siir yazman icin eline al demiyorum ![]() Esranin arti ve eksilerini yaz, bak bakalim hangisi cogunlukta.. Büyük bi ihtimalle faydasindan cok zarari dokunmustur sana. Bunlari unutma! 3. Sürekli bulustugunuz mekanlara gitme, onu hatirlamak icin ugrasma, ondan kalan herseyi sil, at, mesajlarini vs. vs. 4. Esra olmadan önceki hayatini düsün, seni mutlu eden seyleri hatirlamaya calis, olmadi kendine yeni sosyal aktiviteler bul. Ask cok güzel ama dogru zamanda ve dogru kisiyle yasandiginda güzel oluyo daha cok gencsin karsina cok insanlar cikcak, önce kendini iyi tani, Ne istiyorum ben? Birlikte olacagim kiz nasil olmali? Bu sorulari ve buna benzer sorularin cevabini bul önce.. Sonra zamanla hersey düzelecektir ![]() Gün gelicek bu günleri hatirladigini cok güleceksin Unutma sen cok degerlisin!!
|
|
|
|
#7 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Rep Gücü :
|
tebrık ederım çok guzel söylemışsın yaralı bunları yapacak içimden bi ses öyle dıyor güçlü olacak kı güçlü olmalı bendece aşk degıl bu daha aşkı bulması için erken önune daha ne kişiler çıkar bunu başaracagına ınanıyorum yaralı
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|