![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Ettiği Teşekkür: 496 197 Mesajına 258 Kere Teşekkür Edildi Level: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 180 / 900 Tecrübe Puanı: 51
Rep Puanı: 24267
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Günbatımında yaşıyorum son anlarımı
İçime çekiyorum tüm yaşananları Bulutlara anlatıyorum tek tek yalanlarını Yağmur yağıyor ardından hüzünler akıyor üstüme Sevdalar yanıyor uzaklarda, bir ben görüyorum, biliyorum Sevdamı sonsuza bırakırken, bir ben gidiyorum buralardan Elveda sana, elveda bize, elveda sonsuz aşkımıza Yaşananlar güzeldi inan ki sevgilim Bir gün bile hayallerimizi yaşayamasak bile birlikte Anıları geçmişe gömerek gidiyorum bir ben geleceğe Uzun sürmez diyorsun ayrılık da unutulur Unuturum elbet ayrılığı da acısını da Kalbime anlatabilir miyim sensizliğin hikayesini! Masallarla kandırırım belki de, ne fark eder sanki artık... Gün yeniden doğunca bir dilek dilerim yine Olmaz olmaz dememeli... Ya seversen beni yine? Kim bilir... Demiştim ya unuturum ayrılığı. Bir seni unutamam işte... Ne yaparsın bir sevda ateşi var içimde Sönmüyor, ne rüzgar ne de denizle Bir gün dönersen yine, unutma! Seviyorum seni hala... ![]()
![]() Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Yılmaz Güney
|
||||||||||
|
|
|
| turgudd Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
arsene (October 4th, 2008),
experiment67 (November 5th, 2008),
uzman8383 (October 15th, 2008)
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
Uye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Ettiği Teşekkür: 1.088 641 Mesajına 844 Kere Teşekkür Edildi Level: 47 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 581 / 1162 Tecrübe Puanı: 19
Rep Puanı: 7587
Rep Gücü :
|
çok güzel olmuş ya
![]() paylaşımın için saol naneli şeker ![]()
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
Super Moderator
Ettiği Teşekkür: 496 197 Mesajına 258 Kere Teşekkür Edildi Level: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 180 / 900 Tecrübe Puanı: 51
Rep Gücü :
|
rica ederimm..cikolatı pasta...:d:d:d
![]()
![]() Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Yılmaz Güney
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||
|
Level: -INF [ ]Paylaşım: NAN / -INF
|
Emegine sağlık paylasım için çok tşklrrr.... |
||||||||||
|
|
|
#5 | ||||||||||
|
Super Moderator
Rep Gücü :
|
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||
|
Super Moderator
Rep Gücü :
|
nerede o zeynebin o güzel yorumları özlettin be kendini zeyno....
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 785
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
nutamadın mı hala
![]() alışırsın ama zaman herşeyın ilacı ![]() ![]()
|
|
| iktidar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
turgudd (August 1st, 2010)
|
|
|
#8 | ||||||||||
|
Rahatsız
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 82 82 Mesajına 91 Kere Teşekkür Edildi Level: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1301 / 1301 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 935
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
puffffffffffffffffffffffffff
|
||||||||||
|
|
|
| huzunlu_melek Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
turgudd (August 1st, 2010)
|
![]() |
| Seçenekler | |