![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Duyurular AskForum.Net Yönetimi Tarafından Yapılan Duyuruları Burada Bulabilirsiniz... |
| Tags: mrb |
![]() |
|
|
Seçenekler | Değerlendirme | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
HeDeFin BenSem Her AtıŞın Kara Vana
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Ettiği Teşekkür: 69 145 Mesajına 216 Kere Teşekkür Edildi Level: 38 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 189 / 949 Tecrübe Puanı: 250
Rep Puanı: 47054
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
SElam ARkadaslar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nickli Arkadasımız Editor Olmustur Calısmalarının Devamını Dılıyorum Hayırlı Olsun Kardesım..!!Umarım Bundan Sonra Daha sık Gelırsınız .
GeWeZe GeWeZE Sen Koca Şehir Dar Ettin Dunyayı Bana Ne Çoçuklugumu Yasattın Ne Gençlığimi Tepem Atıp Her Kızdığımda Derdım Ki Alacağin Olsun Yozgat Ama Anladım Ki Sonradan Ne Alacaği Ulan Artık Benim Senden Alacağim Var Tahsil Etmeye Geldim Duy Beni Yozgat Duyda Haber Olsun Eger BirGun yazdirmazsam Dağina Tasina Balyozun Oglu Diye Adim Namert Olsun
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
-ParoNaManyaK-
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 2 45 Mesajına 47 Kere Teşekkür Edildi Level: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1451 / 1451 Tecrübe Puanı: 250
Rep Puanı: 495
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
hayırlı olsun...
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
Rahatsız
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 82 82 Mesajına 91 Kere Teşekkür Edildi Level: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1301 / 1301 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 935
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Hayırlısı Olsun Inşallahhhhh
|
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | Konuyu değerlendir |
|
|