![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Komik Hikayeler Komik Hikayeleri Bu bölümde Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
Forumun CadiSi...
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Ettiği Teşekkür: 0 69 Mesajına 92 Kere Teşekkür Edildi Level: 35 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 172 / 861 Tecrübe Puanı: 6
Rep Puanı: 2094
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
-Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum.
-Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cırtlakak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu -sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -Banu ablanıza derdinizi anlatım -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. smileys ler zaten ayrı bi hikaye olurdu :nasılsın-ayol-smileysi: :tırnaklarımı-törpülüyorum-smileysi: :kilomu-aldım-smileysi: :gözfarım-akmış-smileysi: : pembe-pancurlu-bir-evimiz-olacaktı-smileysi: :bütün-erkekler-aynı-smileysi: :aldatıldım-smileysi: :yaşasın-kötülük-smileysi: :ben-farklıyım-smileysi: :alışveriş-yapan-smileys: |
||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
Uye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Level: 4 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 94 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 14
Rep Gücü :
![]()
|
Sen yonetirsen zaten batar
dusunmek bile istemiyorum damlacim o yuzden yonetici arkadaslara sesleniyorum bu kiza dikkkatt ! çok cadaloz |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||
|
Uye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 1 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Level: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 34 / 170 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 25
Rep Gücü :
![]()
|
Alıntı:
çok iyi anlaşırız iki cazkır kafa kafya verelim xd kadın dayanışması çaçaronumdur bende tuttuğumu koparırım xdxdx ay sen yönet kız şu forumu adam edersin sen ..)) |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 785
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
desteklıyorum rengarenk olsun sıte
![]() ![]()
|
|
|
|
#5 | ||||||||||
|
-ParoNaManyaK-
Ettiği Teşekkür: 2 45 Mesajına 47 Kere Teşekkür Edildi Level: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1451 / 1451 Tecrübe Puanı: 250
Rep Puanı: 495
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Allahtan kızlar yönetmiyor forumu yoksa dakka başı ban atarlardı bana..
![]()
|
|
|
|
#6 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Gücü :
|
yok be nıe atsınlar ne zararın var
şöyle bi düşündümde güzel olurdu ben şöyle yapardım kızlar bölümü açardım oraya erkeklerı yasklardım dedıkodu odası olurdu ![]() ![]() şaka şakada ama fena olmazdı gerçi şimdide pembe falan hoş başka bi renk olsaydı begenmezdım ![]()
|
|
|
|
#7 | ||||||||||
|
-ParoNaManyaK-
Ettiği Teşekkür: 2 45 Mesajına 47 Kere Teşekkür Edildi Level: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1451 / 1451 Tecrübe Puanı: 250
Rep Gücü :
|
valla aslında beni niye banlasınlar değil mi muhabbetimin on numara olduğunu düşünüyorum ama dedikodu yapamam ben..
![]() pembe değil de mavi olsa güzel olurdu.. ![]()
|
|
|
|
#8 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Rep Gücü :
|
hiçte mavı degıl ya ohhhh ohhh
![]() hihihihihi ![]() ![]() yarısı pembe yarısı mavı olsaydı hadı içim el vermedı yıne
|
|
|
|
#9 | ||||||||||
|
-ParoNaManyaK-
Rep Gücü :
|
aman be pembe mor kırmızı yeşil yavruağzı kavuniçi ne fark eder ki..
![]()
|
|
|
|
#10 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Rep Gücü :
|
eder eder bak mavı olsaydı sevmezdım belkı
![]() ![]()
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|