![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aşk Mesajları Aşk, Ayrılık Mesajlarını, Etkleyici Sözleri Bu Bölümde Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
Uye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 8 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 35
Rep Gücü :
![]()
|
♥ "Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..
• "Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun. ♥ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM • "Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........ ♥ "Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun • "Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce ♥ "Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun. RoMaNTik sözLer
|
|
|
| 'Asq0Liq! Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
iktidar (July 28th, 2010)
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Puanı: 785
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ O YÜREK TALAN O YÜREK YANGIN YERİ OYÜREK SENI İSTİYOR SADECE SENİ
![]() Konu iktidar tarafından (July 27th, 2010 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Ettiği Teşekkür: 11 48 Mesajına 51 Kere Teşekkür Edildi Level: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1313 / 1313 Tecrübe Puanı: 3
Rep Gücü :
|
sen yüzümdeki gülüşlerin elimdeki terlemenin yüreğimdeki deli atın sebebi her gece uykum her sabah GÜNEŞİM yıldızım ayım akan kanım bitmeyen masalım bahçedeki çiçeğim çiçekteki rengim gökyüzüm denizim mavim biricik yarim
|
|
|
|
#4 | ||||||||||
|
Rahatsız
Ettiği Teşekkür: 82 82 Mesajına 91 Kere Teşekkür Edildi Level: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1301 / 1301 Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 935
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
paylaşım için saol güzel sözler
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||
|
-ParoNaManyaK-
Ettiği Teşekkür: 2 45 Mesajına 47 Kere Teşekkür Edildi Level: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1451 / 1451 Tecrübe Puanı: 250
Rep Puanı: 495
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
sen benim aşk ararken bulduğum birisi değil hiç aklımda yokken aşık olduğumsun...
|
|
|
|
#6 | ||||||||||
|
KanatsıZ_MeLeK
Rep Gücü :
|
oooooo süpersin
![]() ![]()
|
|
|
|
#7 | ||||||||||
|
-ParoNaManyaK-
Ettiği Teşekkür: 2 45 Mesajına 47 Kere Teşekkür Edildi Level: 39 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1451 / 1451 Tecrübe Puanı: 250
Rep Puanı: 495
Rep Gücü :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
eywallah...
![]()
|
|
|
|
#8 | ||||||||||
|
Uye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 18 Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 36
Rep Gücü :
![]()
|
SözLéR qüZéL
Şu SöZüDé ç0q SéwDimmm ; ♥ "Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun..payLaşım içn saq0L éLLéRiné saqLık ![]()
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|